Forside

Sociale medier: Facebook

Seneste nyt

• Nyhedsbrev december 2018

Glædelig jul og godt nytår

Et nyt år er på vej, og det er tid til en lille hilsen.

2018 har været et udfordrende år for Horsens Judoklub i forhold til de lokaler klubben har haft til huse i.

Mange faktorer har gjort, at klubben har været nødt til at fraflytte lokalerne på Færøvej. I den forbindelse har Hermod Brydeklub taget imod os med åbne arme og givet os tag over hovedet, så vi har kunnet genoptage træningen. Det sætter vi i Horsens Judoklub stor pris på, og vi føler os meget velkomne i lokalerne.

I samme ombæring er vi også meget taknemmelige for, at Horsens Judoklubs medlemmer og pårørende har vist så stor opbakning, som de har. Uden jer ville klubben ikke overleve.

Vi kan glæde os over, at det er blevet endeligt besluttet, at bygge et nyt kampsportscenter i Horsens, som Horsens Judoklub skal være en del af. Det bliver bygget ved siden af Aqua Forum. Byggeriet bliver sendt i udbud her i december, og man forventer at centeret kan stå færdigt omkring februar 2020. Vi glæder os.

Vi holder juleafslutning mandag den 17. december, og starter op igen efter nytår mandag den 7. januar 2019.

Til februar vil vi gentage succesen fra i år og holde fastelavn. Vi håber at se så mange af jer som muligt.

Rigtig god jul og Godt nytår

Flemming Otvald Jensen

Formand, Horsens Judoklub

Sendt 14. dec. 2018 12.00 af Flemming Jensen
  • Juleafslutning mandag den 17. december 2018.
    Mandag d. 17. december er sidste træning inden jul. Vi stopper den almindelige
    træning lidt før den dag, for at julehygge lidt. Børnene vil få en lille godtepose.

Vi starter op igen i 2019, mandag d. 7. januar.
    Sendt 12. dec. 2018 00.23 af Flemming Jensen
  • Ny træningstid for børneholdet om onsdagen
    For at imødekomme Brydeklubbens ønsker, er børnetræningen om onsdagen fremover flyttet fra at starte kl. 17:30 til at starte kl. 18:00 og slutte kl. 19:00.
    Sendt 23. nov. 2018 09.56 af Flemming Jensen
Viser post 1 - 3 af 15. Vis flere »