Nyhedsbrev december 2018

indsendt 14. dec. 2018 12.00 af Flemming Jensen   [ opdateret 14. dec. 2018 12.00 ]

Glædelig jul og godt nytår

Et nyt år er på vej, og det er tid til en lille hilsen.

2018 har været et udfordrende år for Horsens Judoklub i forhold til de lokaler klubben har haft til huse i.

Mange faktorer har gjort, at klubben har været nødt til at fraflytte lokalerne på Færøvej. I den forbindelse har Hermod Brydeklub taget imod os med åbne arme og givet os tag over hovedet, så vi har kunnet genoptage træningen. Det sætter vi i Horsens Judoklub stor pris på, og vi føler os meget velkomne i lokalerne.

I samme ombæring er vi også meget taknemmelige for, at Horsens Judoklubs medlemmer og pårørende har vist så stor opbakning, som de har. Uden jer ville klubben ikke overleve.

Vi kan glæde os over, at det er blevet endeligt besluttet, at bygge et nyt kampsportscenter i Horsens, som Horsens Judoklub skal være en del af. Det bliver bygget ved siden af Aqua Forum. Byggeriet bliver sendt i udbud her i december, og man forventer at centeret kan stå færdigt omkring februar 2020. Vi glæder os.

Vi holder juleafslutning mandag den 17. december, og starter op igen efter nytår mandag den 7. januar 2019.

Til februar vil vi gentage succesen fra i år og holde fastelavn. Vi håber at se så mange af jer som muligt.

Rigtig god jul og Godt nytår

Flemming Otvald Jensen

Formand, Horsens Judoklub

Juleafslutning mandag den 17. december 2018.

indsendt 12. dec. 2018 00.23 af Flemming Jensen

Mandag d. 17. december er sidste træning inden jul. Vi stopper den almindelige
træning lidt før den dag, for at julehygge lidt. Børnene vil få en lille godtepose.

Vi starter op igen i 2019, mandag d. 7. januar.

Ny træningstid for børneholdet om onsdagen

indsendt 23. nov. 2018 09.53 af Flemming Jensen   [ opdateret 23. nov. 2018 09.56 ]

For at imødekomme Brydeklubbens ønsker, er børnetræningen om onsdagen fremover flyttet fra at starte kl. 17:30 til at starte kl. 18:00 og slutte kl. 19:00.

Efterårsferie

indsendt 12. okt. 2018 07.40 af Flemming Jensen

Børne- og Tumlingeholdet

Skolernes efterårsferie 2018

Judo holder som altid lukket for judotræningen i
skolernes efterårsferie i uge 42.
(i år således mandag den 15. & onsdag den 17. oktober 2018)

Vi håber at se Jer alle friske og veludhvilede efter denne lille ferie.

Med sportslig hilsen

Trænerne i Horsens Judoklub

Judo starter op i Hermod Brydeklub

indsendt 20. aug. 2018 23.52 af Flemming Jensen

Så er vi klar til at starte op igen💪🥋😊

Vi har fået lov til at træne hos brydeklubben Hermod. Den ligger på Enggade 8 i Horsens.

Vi starter på mandag d. 27/8.

Træningstiderne bliver de samme som inden ferien:

•Forældre/barn judo - mandag kl. 16.30-17.15.

•Børne/unge judo - mandag og onsdag kl. 17.30-18.45. (Om onsdagen træner brydning dog selv indtil kl. 17.30. Så vis lige hensyn, hvis man kommer før træningsstart😉)

Voksentræning over 15år - mandag og onsdag kl. 19-20.30.

Vi ses cid:image001.gif@01CA6378.DFAFB4A0

Yderligere skal jeg igen på vegne af Horsens Judoklubs formand, Flemming O. Jensen venligst bede Jer alle tjekke op på, hvorvidt I har været inde på Horsens Judoklubs hjemmeside og foretage en elektronisk indmeldelse. Ønsket om denne elektriske indmeldelse gælder for ALLE medlemmer af Horsens Judoklub, både gamle og nye medlemmer, ja og også for klubbens instruktører og bestyrelsesmedlemmer. Dette er ret vigtigt, da denne registrering af ALLE klubbens medlemmer er den fremtidige officielle medlemsregistrering som vil være tilgængelig for Horsens Judoklubs ledelse, ikke mindst formanden.

Ovennævnte registrering tager Jer under 3 minutter, så PLEASE få det gjort snarest muligt og igen husk dette gælder ALLE i Horsens Judoklub, som sagt også alle instruktører og bestyrelsesmedlemmer. Hvis der er problemer med registreringen skulle denne fungere upåklageligt i Googles Chrome Browser.

Vigtigt, vigtigt, vigtigt.

indsendt 2. aug. 2018 13.39 af Flemming Jensen   [ opdateret 2. aug. 2018 13.43 ]

Kære medlemmer i Horsens Judoklub

Vi er desværre kommet i den beklagelige situation, at der er konstateret skimmelsvamp i vores træningslokaler på Færøvej.
Vi kan derfor ikke træne der mere.
Det betyder, at vi hurtigst muligt har brug for et nyt sted vi kan træne midlertidigt. Kommunen har godkendt et nyt kampsportscenter, som skal bygges ved forum Horsens, men centeret er først klar om 1-2år.

Vi arbejder på højtryk for at finde en løsning med lokaler  men vi har brug for hjælp fra jer. .

Hvis I kender til et sted hvor vi kan træne, må I meget gerne kontakte bestyrelsen på fb eller mail. .
Eller hvis I kender nogen, som kender nogen.
Eller har en idé til en løsning. Alt har interesse.

Der er planlagt et møde med Horsens kommune d. 15 august  i håb om, at de kan hjælpe os med lokaler.
Men vi er hårdt presset på tid, vi vil så gerne i gang til nogenlunde sæsonstart ( hvilket måske ikke er realistisk 😟) .

Tak

Bestyrelsen i Horsens Judoklub

Prisliste Horsens Cup 2018

indsendt 25. apr. 2018 01.46 af Flemming Jensen

Så er der lavet prisliste til Horsens Cup, hvis nogen skulle være interesserede.

Se vedhæftede.

Husk kontingentet

indsendt 16. apr. 2018 08.24 af Flemming Jensen

En venlig reminder omkring kontingentindbetaling for næste kvartal. Se vedhæftede.

Planlægningsmøde Horsens Cup 2018 mandag den 23. april kl. 18:00

indsendt 16. apr. 2018 08.19 af Flemming Jensen

Der indkaldes til planlægningsmøde for årets Horsens Cup. Se vedhæftede.

Horsens Cup 2018

indsendt 16. apr. 2018 08.10 af Flemming Jensen

Så er indbydelsen til årets Horsens Cup klar. Se vedhæftede.

1-10 of 15