Nyheder‎ > ‎

Nyhedsbrev december 2018

indsendt 14. dec. 2018 12.00 af Flemming Jensen   [ opdateret 14. dec. 2018 12.00 ]

Glædelig jul og godt nytår

Et nyt år er på vej, og det er tid til en lille hilsen.

2018 har været et udfordrende år for Horsens Judoklub i forhold til de lokaler klubben har haft til huse i.

Mange faktorer har gjort, at klubben har været nødt til at fraflytte lokalerne på Færøvej. I den forbindelse har Hermod Brydeklub taget imod os med åbne arme og givet os tag over hovedet, så vi har kunnet genoptage træningen. Det sætter vi i Horsens Judoklub stor pris på, og vi føler os meget velkomne i lokalerne.

I samme ombæring er vi også meget taknemmelige for, at Horsens Judoklubs medlemmer og pårørende har vist så stor opbakning, som de har. Uden jer ville klubben ikke overleve.

Vi kan glæde os over, at det er blevet endeligt besluttet, at bygge et nyt kampsportscenter i Horsens, som Horsens Judoklub skal være en del af. Det bliver bygget ved siden af Aqua Forum. Byggeriet bliver sendt i udbud her i december, og man forventer at centeret kan stå færdigt omkring februar 2020. Vi glæder os.

Vi holder juleafslutning mandag den 17. december, og starter op igen efter nytår mandag den 7. januar 2019.

Til februar vil vi gentage succesen fra i år og holde fastelavn. Vi håber at se så mange af jer som muligt.

Rigtig god jul og Godt nytår

Flemming Otvald Jensen

Formand, Horsens Judoklub