Nyheder‎ > ‎

Vigtigt, vigtigt, vigtigt.

indsendt 2. aug. 2018 13.39 af Flemming Jensen   [ opdateret 2. aug. 2018 13.43 ]
Kære medlemmer i Horsens Judoklub

Vi er desværre kommet i den beklagelige situation, at der er konstateret skimmelsvamp i vores træningslokaler på Færøvej.
Vi kan derfor ikke træne der mere.
Det betyder, at vi hurtigst muligt har brug for et nyt sted vi kan træne midlertidigt. Kommunen har godkendt et nyt kampsportscenter, som skal bygges ved forum Horsens, men centeret er først klar om 1-2år.

Vi arbejder på højtryk for at finde en løsning med lokaler  men vi har brug for hjælp fra jer. .

Hvis I kender til et sted hvor vi kan træne, må I meget gerne kontakte bestyrelsen på fb eller mail. .
Eller hvis I kender nogen, som kender nogen.
Eller har en idé til en løsning. Alt har interesse.

Der er planlagt et møde med Horsens kommune d. 15 august  i håb om, at de kan hjælpe os med lokaler.
Men vi er hårdt presset på tid, vi vil så gerne i gang til nogenlunde sæsonstart ( hvilket måske ikke er realistisk 😟) .

Tak

Bestyrelsen i Horsens Judoklub