Mailgrupper

Nyheder.

Tilmelding til generel information og nyheder fra Horsens Judoklub, kan ske ved at sende en mail til nyheder+subscribe@horsensjudoklub.dk ved at trykke på knappen ovenfor.

Derefter modtager man en email, man skal svare tilbage på. Man skal ikke klikke på "Deltag i denne gruppe" som angivet i emailen. Når det er gjort, er man medlem af gruppen, og man kan selv afmelde sig igen, via de emails man modtager. Modtager du ikke en email, så tjek spam/junk filteret.

Turneringer/træningslejre.

Tilmelding til information omkring turneringer og træningslejre som Horsens Judoklub deltager i kan ske ved at sende en mail til
turneringer-traeningslejre+subscribe@horsensjudoklub.dk ved at trykke på knappen ovenfor.