Mailgrupper

Turneringsinfo.

Tilmelding til information omkring turneringer som Horsens Judoklub deltager i, kan ske ved at sende en mail til turneringsinfo+subscribe@horsensjudoklub.dk.

Derefter modtager man en email, man skal svare tilbage på. Når det er gjort, er man medlem af gruppen, og man kan selv afmelde sig igen, via de emails man modtager.

Informationer der vil blive delt i denne gruppe, er omkring planlægning til det enkelte stævne. Det kunne være sedler med tid og sted, fælles kørsel osv.

Nyheder.

Tilmelding til generel information og nyheder fra bestyrelsen i Horsens Judoklub, kan ske ved at sende en mail til nyheder+subscribe@horsensjudoklub.dk.