Mailgrupper

Turneringsinfo.

Tilmelding til information omkring turneringer som Horsens Judoklub deltager i, kan ske ved at sende en mail til turneringsinfo+subscribe@horsensjudoklub.dk.

Derefter modtager man en email, man skal svare tilbage på. Man skal ikke klikke nedenfor som angivet i emailen. Når det er gjort, er man medlem af gruppen, og man kan selv afmelde sig igen, via de emails man modtager. Modtager du ikke en email, så tjek spam/junk filteret.

Informationer der vil blive delt i denne gruppe, er omkring planlægning til det enkelte stævne. Det kunne være sedler med tid og sted, fælles kørsel osv.

Nyheder.

Tilmelding til generel information og nyheder fra bestyrelsen i Horsens Judoklub, kan ske ved at sende en mail til nyheder+subscribe@horsensjudoklub.dk.