Bestilling af gi og klubtøj

Her kan bestilles klubtøj. Rabatten hos Sport24 er trukket fra på de priser, der fremgår i shoppen.

Budoland er et lagersalg beliggende i Horsens. Man kan skrive til dem og aftale, at komme og prøve gier. Når man siger man kommer fra Horsens judoklub, får man 15% i rabat. Beder de om en kode, kan man skrive til bestyrelse@horsensjudoklub.dk, så vil I få tilsendt koden.

Her kan du bestille rygmærker til din judogi. Send en mail til bestyrelse@horsensjudoklub.dk, hvis du har spørgsmål hertil.

Klubben har en rabataftale med Ippon Gear. Der gives en samlet rabat på 25% i forhold til den pris i ser på deres hjemmeside, hvoraf 20% går til medlemmet og 5% går til klubben.

Når der laves en samlet bestilling, kan der opnås fri fragt ved bestillinger over 100 euro.

Fælles bestillinger bliver annonceret via vores emailgruppe, som man kan abonnere på. Tilmeld dig her: Modtag information