Priser og holdinfo

den Første måned er gratis

Vi har flere forskellige hold, og når du er medlem kan du træne på de hold, som passer til dig.

Det er en forudsætning for medlemsskab i Horsens Judoklub, at man er medlem af Dansk Judo & Ju-Jitsu Union (DJU)

ALDERSGRUPPER

Tumlinge 3-6 år: 400 kr/halvsæson

Børn 7-15 år: 750 kr/halvsæson

Seniorer 16+: 1000 kr/halvsæson

Man betaler for sin aldersgruppe. Også hvis man deltager på et hold over sin aldersgruppe

Udeboende studerende kan mod forevisning af studiekort få halveret kontingent

LICENS

Judopas 25 kr. (engangsbeløb)

0-6 år 100 kr/år(engangsbeløb)

7-15 år 200kr/år(engangsbeløb)

Fra 16 år 300 kr/år(engangsbeløb)

Klubben betaler for alle gentegninger af licens, så længe man er medlem

Holdbeskrivelse og træningstider

I Horsens Judoklub værner vi om det sociale fællesskab og vægter judoens værdier højt, som er Respekt, mod, beskedenhed, venskab, ære, oprigtighed, selvkontrol og høflighed.

Vi træner begyndere og øvede sammen, hvor vi viser hensyn og respekt for hinandens niveau. De mere erfarne hjælper de nye og nye medlemmer kan trygt prøve teknikker og blive kastet af nogen som har styr på det. Teknikkerne man lærer, kan bruges som selvforsvar.

Vi underviser efter JudoDanmarks ATK-materiale (Alderssvarende trænings koncept). Dette kan du læse mere om på Judo Danmarks hjemmeside, som er er navnet på hovedforbundet. Her vil du også kunne finde andet relevant information om sporten.

Find det hold, som passer til dig og mød op til en prøvetime. Den første måned er gratis. Du er også velkommen til at sende os en mail til kontakt@horsensjudoklub.dk eller sende os en besked via vores facebookside.

Når man er medlem af Horsens Judoklub, kan man træne på alle de hold man har lyst til.

Tumlinge (3-6 år med forældre) - Mandag fra 16.30-17.15

På dette hold er der fokus på at styrke barnets grovmotorik, såsom at krybe, kravle, hoppe, rulle, balanceøvelser, skubbe, trække, stå og hoppe på et ben, kolbøtter osv. Derudover vil man øve enkelte grundlæggende judo teknikker. Øvelserne leges ind via forskellige motorik- og kamplege.

Forældrene er med på måtten til at støtte sit barn og hjælpe det med de forskellige øvelser.

Børn begynder og øvet (7-12 år) - Mandag fra 17.30-18.45

På dette hold træner helt nye og de mere erfarne sammen.

Der er flere trænere på holdet, så der vil blive taget ekstra hånd om begyndere.

Til træningen vil der være fokus på at lære de grundlæggende kast og holdegreb, og når man er klar til det, kan man komme til graduering (få et snip eller ny bæltefarve). Vi holder graduering to gange om året.

Derudover øver vi at kæmpe imod hinanden gennem kamplege og judokampe. Man vil lære, at kæmpe fair og med respekt for sin modstander.

Hvis man har lyst kan man komme til stævner rundt omkring i landet og prøve kræfter med judoen som konkurrencesport.

Judo4all (fra 7 år) - Onsdag fra 17.30-18.45

Ved Judo4all træner børn og voksne sammen, og det betyder ikke noget, om du er stor og stærk eller lille og tynd. Her hjælper vi hinanden og vi har det sjovt, imens vi får pulsen op og sved på panden.

Ungdom (10-12 år) - Onsdag fra 19.00-20.30

Dette hold er til dem, som har brug for lidt mere udfordring end de kan få på børneholdet, men som ikke er helt store nok til at træne på seniorholdet. Holdet er både for begyndere og øvet, men vi anbefaler helt nye børn og unge, at starte på vores børnehold eller judo4all indtil man har lært faldeteknik.

Træning vil består af en blanding mellem teknik og kamp, hvor der vises hensyn for hinandens niveau.

Senior (fra 13 år) - Mandag og onsdag fra 19.00-20-30

Dette hold er både for begyndere og øvede. Vi hjælper hinanden og viser hensyn for hinandens niveau. Træningen kan niveauopdeles efter behov, så nye kan træne teknikker i et mere roligt tempo, og dem som vil have mere fart på og udfordring kan få det. Helt nye medlemmer starter med at lære faldeteknik, så man ikke slår sig, når man bliver kastet. Derudover består teknikkerne af forskelllige kast, holdegreb, vendeteknikker, armlåse og stranguleringer. Teknikkerne man lærer er effektive som selvforsvar.

Der vil være mulighed for at komme til graduering (få en ny bælte farve), når man er klar til det.

Der er også mulighed for at komme til stævner rundt omkring i landet, hvis man ønsker at dyrke judo på konkurrence niveau.