Holdinfo og priser

Vi har flere forskellige hold, og når du er medlem kan du træne på alle de hold, som passer til dig.

Indmeldelse sker via linket. Indmeldelse 

Læs mere om holdene her, eller send en mail til kontakt@horsensjudoklub.dk for mere info, og aftal en gratis prøvetime. 

Holdbeskrivelse og træningstider

I Horsens Judoklub værner vi om det sociale fællesskab. Vi træner begyndere og øvede sammen, hvor vi viser hensyn og respekt for hinandens niveau. De mere erfarne hjælper de nye, så nye medlemmer trygt kan prøve teknikker og blive kastet af nogen som har styr på det. Teknikkerne man lærer, kan bruges som selvforsvar. 

Vi underviser efter JudoDanmarks ATK-materiale (Alderssvarende trænings koncept), læs omkring materialet via linket https://www.judo.dk/for-klubberne/atk-materiale

Find det hold, som passer til dig og mød op til en prøvetime. Den første måned er gratis. Du er også velkommen til at sende os en mail til kontakt@horsensjudoklub.dk eller sende os en besked via vores facebookside. 

Når man er medlem af Horsens Judoklub, kan man træne på alle de hold man har lyst til. 

Tumlinge (4-7 år med forældre) - Mandag fra 16.30-17.15

På dette hold er der fokus på at styrke barnets grovmotorik, såsom at krybe, kravle, hoppe, rulle, balanceøvelser, skubbe, trække, stå og hoppe på et ben, kolbøtter osv. Derudover vil man øve enkelte grundlæggende judo teknikker. Øvelserne leges ind via forskellige motorik- og kamplege. 

Forældrene skal være med på måtten til at støtte sit barn og hjælpe det med de forskellige øvelser.

Børn begynder og øvet (8-13år) - Mandag og onsdag  17.30-18.45

På dette hold træner helt nye og de mere erfarne sammen. Der er flere trænere på holdet, så der vil blive taget ekstra hånd om helt nye udøvere

Vi træner også små og store sammen, hvor de større og ældre lærer, at vise hensyn til dem der er mindre, og de mindste kan få lov at tumle med en der er større og bruge sine kræfter. 

Til træningen vil der være fokus på at lære nogle grundlæggende judokast, holdegreb og vendeteknikker. Når man er klar til det, kan man komme til graduering og få en ny bæltefarve. Vi holder graduering to gange om året. Se pensumet her: Bæltegrader & pensum 

Derudover øver vi at kæmpe imod hinanden gennem kamplege og judokampe. Man vil lære, at kæmpe fair og med respekt for sin modstander. 

Hvis man har lyst, kan man komme til stævner rundt omkring i landet og prøve kræfter med judoen som konkurrencesport.

Børn begynder og øvet (7-8 år) - Onsdag fra 17.30-18.45

Dette hold er for dem, der ønsker noget mere udfordring, end de kan få på tumlingeholdet. Men må dog stadig træne på tumlingeholdet indtil man fylder 8 år, hvis man ønsker at træne 2 gange om ugen. 

Holdet træner sammen med de andre børn på børneholdet. 

Til træningen vil der være fokus på at lære nogle grundlæggende judokast, holdegreb og vendeteknikker. Når man er klar til det, kan man komme til graduering og få en ny bæltefarve. Vi holder graduering to gange om året. Se pensumet her: Bæltegrader & pensum 

Derudover øver vi at kæmpe imod hinanden gennem kamplege og judokampe. Man vil lære, at kæmpe fair og med respekt for sin modstander. 

Hvis man har lyst, kan man komme til stævner rundt omkring i landet og prøve kræfter med judoen som konkurrencesport.

Vi træner små og store sammen, hvor de større og ældre lærer, at vise hensyn til dem der er mindre, og de mindste kan få lov at tumle med en der er større og bruge sine kræfter. Ligeledes træner helt nye og de mere erfarne sammen, hvor der vises hensyn til hinandens niveau. Der er flere trænere på holdet, så der vil blive taget ekstra hånd om helt nye udøvere.

Ungdom (11-12 år) - Onsdag fra 19.00-20.30

Dette hold er til dem, som har brug for lidt mere udfordring end de kan få på børneholdet. Holdet er både for begyndere og øvet, men vi anbefaler helt nye børn og unge under 13 år, at starte på vores børnehold. Holdet træner sammen med seniorerne, men vi er to trænere på, så træningen kan deles op, hvis der er behov for det. Tag kontakt til din træner, hvis du ønsker at prøve dette hold. 

Senior (fra 13 år) - Mandag og onsdag fra 19.00-20-30

På dette hold træner begyndere og øvede sammen, hvor vi viser hensyn og respekt for hinandens niveau. De mere erfarne hjælper de nye, så nye medlemmer trygt kan prøve teknikker og blive kastet af nogen som har styr på det.

Helt nye medlemmer starter med at lære faldeteknik, så man ikke slår sig, når man bliver kastet. Derudover består teknikkerne af forskellige kast, holdegreb, vendeteknikker, armlåse og stranguleringer. Teknikkerne man lærer er effektive som selvforsvar. 

Det vil være mulighed for at komme til graduering (få en ny bælte farve), når man er klar til det. Vi holder graduering 2 gange om året, se pensumet her Bæltegrader & pensum

Der er også mulighed for at komme til stævner rundt omkring i landet, hvis man ønsker at dyrke judo som konkurrencesport

Regionstræning (Talent og eliteudvikling) - Fredage fra 18.30-20.00


Som en del af af Judo Danmark Talent- og elitestrategi, arbejdes der hårdt for at skabe et endnu stærkere træningsmiljø for talent og elite i VestDanmark.

Derfor etablerer Judo Danmark regionstræninger, som henvender sig til udøvere i teenangeralderen og opefter, som har lyst til at træne mere end klubberne kan tilbyde. 

Læs mere om Judo Danmarks talent- og elitestrategi her: https://www.judo.dk/for-klubberne/talent-elite-strategi.

Det vil til de fleste træningen være Tommy Macias (assisterende landsholdstræner), der har træningen. 

Andre interessede fra alle klubber er også velkommen. 

Der vil til disse træninger være et højt tempo og en del kamp. 

Priser

Det er en forudsætning for medlemskab i Horsens Judoklub,

 at man er medlem af Dansk Judo & Ju-Jitsu Union (DJU) - 

Første gang skal man selv betale, derefter betaler klubben for fornyelse.

   Klik her for at læse omkring betaling: Betaling 

Den første måned er gratis

ALDERSGRUPPER

Tumlinge 4-6 år: 400 kr/halvsæson

Børn 7-15 år: 750 kr/halvsæson

Seniorer 16+: 1000 kr/halvsæson

Udeboende studerende kan mod forevisning af studiekort få halveret kontingent.

LICENS

Judopas 25 kr. (engangsbeløb)

0-6 år 100 kr/år(engangsbeløb)

7-15 år 200kr/år(engangsbeløb)

Fra 16 år 300 kr/år(engangsbeløb)

Klubben betaler for alle gentegninger af licens, så længe man er medlem.