Holdinfo og priser

I Horsens Judoklub værner vi om det sociale fællesskab. Vi træner begyndere og øvede sammen, hvor vi viser hensyn og respekt for hinandens niveau. De mere erfarne hjælper de nye, så nye medlemmer trygt kan prøve teknikker og blive kastet af nogen, som har styr på det. 

Vi underviser efter JudoDanmarks ATK-materiale (Alderssvarende trænings koncept), læs omkring materialet via linket https://www.judo.dk/for-klubberne/atk-materiale

Læs mere om holdene her, eller send en mail til kontakt@horsensjudoklub.dk for mere info, og aftal en gratis prøvetime.

Indmeldelse sker via linket. Indmeldelse 

Holdbeskrivelse og træningstider

Tumlinge U7 (4-6 år med forældre) - Mandag fra 16.00-16.45

Dette hold er for børn og forældre, der kan lide at tumle og have det sjovt sammen 

På dette hold er der fokus på at styrke barnets grovmotorik, såsom at krybe, kravle, hoppe, rulle, balanceøvelser, skubbe, trække, stå og hoppe på et ben, kolbøtter osv. Derudover vil man øve enkelte grundlæggende judo teknikker. Øvelserne leges ind via forskellige motorik- og kamplege. 

Derudover har vi fokus på juodens værdier og underviser derefter: Judoens værdier 

Forældrene skal være med på måtten til at støtte sit barn og hjælpe det med de forskellige øvelser.


Træner på holdet:  Ioana, Anders og Leutrime

Børn U10 (7-9 år) - Mandag og onsdag  17.00-17.55

Dette hold er for alle børn, der har lyst til at lege og kæmpe i gode sikre rammer. Både nybegyndere og øvede. Der er flere trænere på holdet, så der bliver taget ekstra hånd om helt nye udøvere, som vil starte med at lære faldeteknik. 

På holdet er der fokus på, at styrke børnenes grundlæggende motorik og balance gennem forskellige lege og judoøvelser.

Vi øver basis judokast og holdegreb (kontrol af modstanderen på gulvet), samt at  kæmpe imod hinanden gennem forskellige kamplege og  judokampe, hvor der lægges vægt på at vise respekt for sin modstander og tage hensyn til hinandens niveau. 

Vi har som altid fokus på judoens værdier og at være en god makker, hvor man hjælper sine holdkammerater i træningen. Læs judoens værdier her. Judoens værdier 

Vi holder graduering 1 gang om året lige før sommerferien, hvor man kan få et snip på sit bælte eller få en ny bæltefarve, ved at vise nogle teknikker. Se pensummet her: Bæltegrader & pensum


Har man lyst, kan man komme til stævner rundt omkring i landet, og prøve kræfter med judo som konkurrencesport. Flere af klubbens medlemmer tager jævnligt til stævne. Helt ned fra 7 års alderen og op til senior på over 50 år kæmper ved forskellige turneringer rundt omkring i ind- og udland. 


Træner på holdet: 

Mandag: Flemming, Ioana, Leutrime

Onsdag: Julie, Ioana, Leutrime

Ungdom U15 (10-14 år) -Mandag og onsdag fra 18.00-19.10

Dette hold er både for begyndere og de mere erfarne. 

På holdet er der fokus på, at styrke børnenes motorik, kondition og fysik.

Helt nye udøvere starter med at lære faldteknik, så man ikke slår sig, når man bliver kastet. 

Til træning øver vi grundlæggende judoteknikker, at kunne kaste i forskellige retninger og lave kombinationer af kast. Vi øver også gulvteknikker, at kunne have kontrol over sin modstander på gulvet. 

Når der øves teknik, har vi fokus på at være en god makker og hjælpe sine holdkammerater. 

Vi holder graduering 1 gang om året lige før sommerferien, hvor man kan få et snip på sit bælte, eller få en ny bæltefarve, ved at vise nogle forskellige teknikker. Se pensummet her: Bæltegrader & pensum 


Træningen vil også bestå af noget kamp, hvor man kæmper imod hinanden med respekt for sin modstander, og man vil lære at regulere sin styrke alt efter hvilken modstander man har.  

Vi har som altid fokus på judoens værdier, som kan læses her: Judoens værdier 


Har man lyst, kan man komme til stævner rundt omkring i landet, og prøve kræfter med judo som konkurrencesport. Flere af klubbens medlemmer tager jævnligt til stævne. Helt ned fra 7 års alderen og op til senior på over 50 år kæmper ved forskellige turneringer rundt omkring i ind- og udland. 


Træner på holdet: 

Mandag: Flemming, Ioana, Leutrime

Onsdag: Julie, Ioana, Leutrime

Senior (fra 15 år) - Mandag og onsdag fra 19.15-20-30

Dette hold er både for begyndere, let øvede og øvede. De mere erfarne hjælper de nye, så nye medlemmer trygt kan prøve teknikker og blive kastet af nogen som har styr på det. Helt nye medlemmer starter med at lære faldeteknik. 


Træningen består af en god blanding af teknisk træning og kamp. Der vil til hver træning afsluttes med at vi kæmper imod hinanden for sjov, hvor der vises hensyn til hinandens niveau. Der er ikke noget krav om, at man skal kæmpe. 

Judo er en kampsport som bygger på respekt og disciplin. Vi har det sjovt sammen til træning, imens vi får pulsen op og kommer i god form. Som på alle andre hold træner vi efter judoens værdier, som kan læses her: Judoensværdier 

Helt nye medlemmer starter med at lære faldeteknik, så man ikke slår sig, når man bliver kastet. Derudover består teknikkerne af forskellige kast, holdegreb, vendeteknikker, armlåse, stranguleringer, samt forsvar imod disse. Teknikkerne man lærer er effektive som selvforsvar. 

Det vil være mulighed for at komme til graduering (få en ny bælte farve), når man er klar til det. Vi holder graduering for senior efter behov. Se pensumet her Bæltegrader & pensum

Når man skal op til brunt og sort bælte, skal man have kamppoint. Kampkort til optælling af point, kan printes ud her: Kamppointkort 

Ønsker man ikke at kæmpe, er det muligt at gå op uden kamppoint. Læs reglerne for at komme til brunt og sort her: Gradueringsreglement 


Har man lyst, kan man komme til stævner rundt omkring i landet, og prøve kræfter med judo som konkurrencesport. Flere af klubbens medlemmer tager jævnligt til stævne. Helt ned fra 7 års alderen og op til senior på over 50 år kæmper ved forskellige turneringer rundt omkring i ind- og udland. 


Træner på holdet: 

Mandag: Bugvi

Onsdag: Lars

Regionstræning -Talent og eliteudvikling (Fra 13 år) - Fredage fra 18.30-20.00


Som en del af af Judo Danmark Talent- og elitestrategi, arbejdes der hårdt for at skabe et endnu stærkere træningsmiljø for talent og elite i VestDanmark.

Derfor etablerer Judo Danmark regionstræninger, som henvender sig til udøvere i teenangeralderen og opefter, som har lyst til at træne mere end klubberne kan tilbyde. 

Træningen er for alle klubber, og der vil være fokus på kampteknikker. Træningen er ikke for nybegyndere og der vil til hver træning være en del kamp.

Læs mere om Judo Danmarks talent- og elitestrategi her: https://www.judo.dk/for-klubberne/talent-elite-strategi.


Træner på holdet: Simon (Århus Judoklub), Julie, Bugvi

Priser

Det er en forudsætning for medlemskab i Horsens Judoklub,

 at man er medlem af Dansk Judo & Ju-Jitsu Union (DJU) 

Første gang skal man selv betale, derefter betaler klubben for fornyelse.

   Klik her for at læse omkring betaling: Betaling 

Den første måned er gratis

ALDERSGRUPPER

Tumlinge 4-6 år: 400 kr/halvsæson

Børn 7-15 år: 750 kr/halvsæson

Seniorer 16+: 1000 kr/halvsæson

Udeboende studerende kan mod forevisning af studiekort få halveret kontingent.

LICENS

Judopas 25 kr. (engangsbeløb)

0-6 år 100 kr/år(engangsbeløb)

7-15 år 200kr/år(engangsbeløb)

Fra 16 år 300 kr/år(engangsbeløb)

Klubben betaler for alle gentegninger af licens, så længe man er medlem.